donderdag 20 mei 2010

houten bad


Vandaag had ik een intake bij een interessante oude klant. Of eigenlijk een oude klant want in het oude huis had ik ook al advies gegeven. Maar nu: Een nieuwbouwhuis met genoeg ruimte: keuken met kookeiland, bijkeuken met alle apparatuur, een werkkamer, een eethoek en dan nog genoeg ruimte voor een ruime zithoek. Creatief omgaan met ruimte hoeft in dit geval dus niet. Wel met budget, dat is er (vanwege de crisis) eigenlijk niet en het hele huis moet nog ingericht...
Nu laat ik in eerste instantie alles los als ik met een nieuwe opdracht begin. Alle eisen en budgetten. Dan pas komt echt een creatief idee naar boven. En eigenlijk is alles mogelijk in het interieur! Daarvan getuigd het Houten Bad....
Dus ook hieraan zullen we wel weer een mouw passen.
Wordt vervolgd...

woensdag 19 mei 2010

nieuws op keukenfront!


Vandaag de laatste hand gelegd aan een ontwerp van een keuken, badkamer en hal voor een klant waarvan ik de woonkamer al eens onderhanden had genomen.
Ik ben zo blij met het keukenontwerp! Nieuw zijn deuren met een stalen frame. zie foto. Zo super stoer! Daarnaast gebruik ik eiken, wit ingewassen, voor de fronten en een composiet aanrechtblad wat heel veel weg heeft van Belgisch hardsteen. Samen een strakke combinatie.
Ik weet dat de klant nog erftukken heeft: potjes met teksten erop zoals: meel...je kent ze wel. Ik denk dat het heel leuk zal staan.
Nu maar hopen dat de klant er net zo enthousiast over is!

maandag 17 mei 2010

de kleuren van Mei


In mei legt ieder vogeltje een .....ei.
Tja dit eitje is ook gelegd en lekker opgepeuzeld door een of ander beest. Het eigeel zit er nog aan en daardoor plakt er een spannend stukje bos aan. De kleuren ervan zijn prachtig! Echt een palletje bij elkaar. Ik kijk graag naar de natuur voor mooie kleurencombinaties. En bij deze zie ik al behang, stoffen enzovoorts. Van de wand & vloer tot de meubels en accessoires.
Tja, zo komt er uit één eierdopje een heel interieur!