dinsdag 8 juni 2010

prachtige Kunst


Vrijdag was ik weer op de Doe-het-niet-zelf dag in Utrecht. Georganiseerd door Kunstenaars en CO ism Doe Het Niet Zelf. Je ontmoet daar allerlei creatievelingen op allerlei gebied. De bedoeling is dat je elkaar leert kennen en elkaar helpt met van alles met gesloten portemonnee. Het is een sprankelende en inspirerende dag.
Bijzonder inspireert heeft Ans Bakker mij met haar Kunst. Ze maakt lekker wat ze zelf mooi vindt....en het is echt adembenemend!
Ze werkt met glas en draad. En met vilt. Ze maakt lampen, hemelse nesten en rozenkransen...
Dat stimuleert mij dan weer om ook meer te durven...en brengt allerlei ideeën...O nee daar gaan we weer!

maandag 7 juni 2010

Postzak stoeltjes


En dit is dan het resultaat!
Tjonge...ik had weer eens een idee. Zie paar bloggen terug.
Leuke ideeën zijn mijn vak en daar zijn mijn klanten mij natuurlijk dankbaar voor. Maar nu zie ik weer eens wat voor werk erin zit om het idee ook te verwezelijken. 4 stoelen moest ik bekleden en opnieuw verven. Dagen mee bezig geweest. De verf had ik nog maar stinkt zo dat de stoelen beter buiten kunnen drogen...
Ben er wel blij mee en de PTT zakken zijn echt ideaal. Volgens mij zijn ze al waterproof behandeld dus uitstekend tegen vlekken. Dit kan weer even mee! (tot het volgende idee)

En in eens is het warm. De zon staat hoog aan de stralend blauwe hemel. En in de berm staan allerlei kleuren bloempjes te wiegen in de wind.
De kleuren zijn een stuk uitbundiger als die van mei. Maar passen bij dit heerlijke feest gevoel van vrijheid en warmte...