zaterdag 4 september 2010

Styling: Utrechtse humor


wat ik zo leuk vind aan Utrechtse interieurs..,ten minste die klanten die ik gehad heb in Utrecht,is dat ze allemaal iets eigens hebben en....humor! De mensen houden van apart en van wat een ander niet heeft. Dat kan zich op allerlei manieren uiten. In dit stylinghoekje heb ik een aantal items gecombineerd die in zo'n interieur niet zouden misstaan. Wat dacht je van een parelketting voor je stoel? of een kitch vloerkleed? Een eetkamerstoel bekleed met oude postzak (oke, die hebben we eerder gezien) Of keramiek van kantwerk, heel fragiel maar buitengewoon mooi.
Binnenkort allemaal "live" te zien op de kunstmarkt, 3 oktober, herenstraat te Nieuwegein.

bestekgek: sierraden van antiek bestek


wauw! vandaag verzeilde ik toevallig in Vreeswijk, (Nieuwegein) waar een authentieke markt plaats vond. En daar zag ik deze sierraden van oud bestek. Zelf heb ik ook al zitten klungelen met een oud lepeltje om er een armband van te maken en daarom stond ik echt even stil om deze fantastische creaties te bewonderen. De bestekgek noemt deze mijnheer zich! En te gek zijn deze kleinoden zeker.
Eens kijken of het mij ook lukt anders moet ik dit zeker onthouden voor een verjaardagwens.....

vrijdag 3 september 2010

AYA Living te Utrecht


Pas begonnen maar wat mij betreft nu al de woonwinkel van Utrecht en omgeving. Twee frisse jonge meiden, Marjolein en Ginger, zijn samen een winkel begonnen. Ze stofferen meubelen, maken te gekke kussens voor geen geld (echt!) en verkopen daarnaast allerlei praktisch maar buitengewone interieurspullen. Zoals: tassen, krukjes, sierraden en noem maar op. Maar ook kunst!
Voor mij een ontdekking want waar vind je een stoffeerder met smaak? ze passen prima in het Utrechtse interieur wat ik Utrechtse Humor noem. I'm loving it!
Bovendien past herstofferen van je meubels prima bij recyling en duurzaamheid.
Check: www.ayaliving.nl aan de Biltstraat 3 te Utrecht!