vrijdag 7 januari 2011

Uniek Kunstwerk


Naast het "gewone" werk als interieurontwerpster maak ik ook allerlei leuks voor in en om het huis. Van gebruiksvoorwerpen tot ware kunstwerken. Deze is erg mooi geworden. Het werk bestaat uit 15 schaaltjes van keramiek waarvoor met liefde gehaakte kanten kleedjes zijn gebruikt. Sommige schaaltjes zijn aan de achterkant geglazuurd. Dat geeft een apart kleureffect op de wand.
Kijk ze eens mooi staan aan de muur bij mijn klant.
Wil je ook iets bijzonders aan de muur. Bel mij op 06-48635880 of mail op info@binnenzinnig.nl. Dan kunnen we eens praten wat bij jullie zou passen.donderdag 6 januari 2011

Vloerkleed van vervilte kiezels


Online interieuradvies: op het Viva forum vraagt Jules zich af wat voor kleed ze nu moet nemen bij haar eiken vloer en donkergrijze bank. Mijn advies: maak het niet te donker. Je basis is goed met warme grijstinten, de vloer en wit/zwart. Bij jouw stijl passen vergrijsde tinten zoals die van Farrow and Ball of soortgelijke kalkverven. Als je de basis naturel houdt dan kun je met accessoires variëren met een (vergrijsd) kleurtje. Dus de kussens op de bank en de kaarsen, lampekap enzo.
Als vloerkleed is deze super mooi: een kleed van vervilte wollen kiezels. Te verkrijgen bij Brokking te IJsselstein. Succes!

dinsdag 4 januari 2011

Kleuren van Januari


In de winter komen de vogeltjes dichterbij huis om eten te zoeken. En kijk eens wat een prachtexemplaar van complementaire kleuren! Prachtige heldere blauwen gecombineerd met geeltinten. Daarbij neutrale wit/grijs tinten.
Met dank aan mijn geduldige en aardige buurman voor dit plaatje!

Kleuren van december


We hadden afgelopen maand prachtig winterweer. En als de zon dan schijnt kun je dit soort plaatjes schieten. Waarbij de warme tonen van de houtkleuren heel goed samen gaan met de koele wittinten.
Dit is overigens in het Panbos. Erg mooi om te wandelen...