woensdag 24 augustus 2011

BinnenZinnig ook dit jaar op het adviesplein woonbeurs


Haha, niemand die het ziet maar op deze foto sta ik. Hier gaf ik vorig jaar advies op het adviesplein op de woonbeurs. Deze foto staat in de woonbeursfolder en die deze maand bij alle woonbladen zit. Dit jaar ben ik er weer bij!
De sponsoren: Flexa en Luxaflex brengen ons helemaal op de hoogte van hun nieuws. Altijd leuk om weer helemaal op de hoogte te zijn.
Wil je ook advies? Je kunt je nu al inschrijven op de website: www.woonbeurs.nl. Voor €12.50 krijg je 40 minuten alle tips en trucs te horen die ik kan verzinnen mbt jouw huis en smaak. En dat zijn er met 10 jaar ervaring best een hoop!

dinsdag 23 augustus 2011

Stoel die hoogte overbrugt


Stel je hebt een bar bij het kookeiland (90 cm hoog) in de keuken en daarbij heb je krukjes of stoelen staan die je ook bij de eettafel (75cm hoog) wil gebruiken. Dan heb je een probleem. Die hoogte moet je dus kunnen aanpassen....en welke stoelen kunnen dat? Nou niet veel maar deze tractor stoel wel. En staat hij niet super stoer? Volgens mij zijn kinderen er ook weg van. Waar kun je nou nog tractorrijden in je eigen keuken?
Verkrijgbaar bij Deens.nl voor €189.-