donderdag 11 oktober 2012

Hip Nieuwegein

Om hip te wonen hoef je niet ver te zoeken. Er is genoeg leuks te vinden in Nieuwegein en omstreken. Dat is misschien moeilijk voor te stellen maar ik heb het al voor je gevonden. En volgende week staat het in de bieb! Dus je hoeft alleen maar even langs te lopen....
Tipje van de sluier: een fel gekleurde stoel van Aya Living. Zij zitten op de Biltstraat 3 in Utrecht. Twee jonge hippe meiden (waarvan er één werkt bij de kunstuitleen in Nieuwegein) runnen hier een woonwinkel en stoffeerderij. Tegels van DecoXL in Houten. En fantastisch karpet van aan elkaar genaaide labels van oude spijkerbroeken van Brokking uit IJsselstein. Behang van Dongelmans (verhuisd naar de Herenstraat!) Een kast van Kewlox (zit op Laagraven) en hebben nu zelfs een Piet Hein Eek kast. Hoe fashionabel wil je het hebben? Groendecoratie van 4 roses in Vreeswijk, accessoires van de wereldwinkel en zelfgemaakte spullen & styling van BinnenZinnig maken het helemaal gezellig.
Ben jij ook toe aan een lekker warm nest voor de winter die er aan komt? Mail mij even voor styling(advies) en het komt voor elkaar!
Of misschien heb je interesse in één van de producten? Ook dan kun je meer informatie bij mij inwinnen!
PS: de Hocker is ook gemaakt van oude labels en ook verkrijgbaar bij Brokking in IJsselstein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten