maandag 15 oktober 2012

Styling met de trends

Misschien wil je ook je huis gezellig maken dan heb ik hier wat ideeën om glazen bokalen leuk op te maken volgens de trends. Wat is er op dit moment allemaal IN?
Glazen vitrine kasten en stolpen: de bokalen gaan we hiervoor gebruiken.
Handwerk: verzamel je kantjes, wol, draad en handgeschept papier.Ook zilver is mooi hierbij.
Stapelen en binden: we stapelen de diverse vormen op en binden er draad en wol omheen.
Voorbeeld: Hier heb ik een glazen vaas als stolp gebruik door hem op zijn kop te zetten. Daarin een stapeltje van: een cupcake bakje, wat kleine envelopjes van mooi papier omwikkeld met gouddraad en daarop een kinderhoofdje van porselein. Nog wat kleine pomponnetjes erbij en ernaast een haaknaaldenkoker.
Ook in deze bokaal een stapeltje: een bordje met goudrand omwikkeld met wol. Daarop weer kleine envelopjes bijeengehouden door touw en een zilveren lepeltje. Daarop een cupcakebakje en een porseleinen gezichtje met een broche met zilver.
In deze hoge vaas heb ik een nestje gehangen symbolisch voor het warme nestje waar we behoefte aan hebben deze koude dagen. Deze is van porselein en touw maar je kunt zelf wat breien van dikke wol. Onderin een paar mooie kiezels als contrast.

In deze bokaal weer een schoteltje met gouden rand, daarop een rond velletje mooi papier en een cupcakebakje, daarop een klein kapelletje van zwart keramiek met erin een porseleinen hertje. Dit omwikkeld met goud draad. Ernaast een velletje papier opgerold en vastgezet met een mooie broche van zilver. Dan liggen nog wat parlemoer knopjes erbij. Deze 4 bokalen zijn vanaf morgen te zien in de bibliotheek/kunstuitleen te Nieuwegein en ook te koop a €100.- p/s

Geen opmerkingen:

Een reactie posten