donderdag 6 september 2012

Hip Raven in Utrecht

Vandaag bij Hip raven geweest in Utrecht. Ze zitten op de A'damsestraatweg 217-219. En verkopen allerlei leuke spullen van creatieve mensen. Van tegekke kaarten tot babyspullen. Van tassen tot kussens. Allemaal even leuk, je wilt alles wel meenemen. Gelukkig is het schappelijk geprijsd en zijn er veel dingen die je zo even meeneemt. Wel zo makkelijk want veel spullen staan ook op Etsy maar dan moet je wachten tot de postbode komt....
Een leren mobielhoesje van Squirrelicious. Dit meisje kwam toevallig langs, super lief mens.

Hebbedingen van Hart en Ziel....Als je hart hier niet sneller van gaat kloppen.

Kussens: zo lief en lekker zacht. Om mee te knuffelen.

Daarbij geven ze ook workshops. Dus echt even langsgaan als je Utrecht bent!
Nu ook spullen van BinnenZinnig!

woensdag 5 september 2012

Yoused

Afgelopen maandag en dinsdag waren inspiratiedagen bij Yoused in Almere. Een bedrijf waar ze gebruikte  etalage en decoratiemateriaal weer verkopen. Hemel op aarde dus voor mij. De meest leuke en gekke dingen kom je tegen.
Wat heb ik gezien: dit paspopje bijvoorbeeld. In de winkel valt hij je misschien niet op maar zet je hem thuis in de hal dan wordt hij leuk en ondeugend met zijn tongetje uit de mond. Ik zou hem wel aankleden of bodypainten.

Allerlei leuke doeken. Kun je gebruiken in plaats van behang of als stof voor een bedhoofdeinde...(ga ik doen)

En leuke tafeltjes! Deze maken ze zelf. Ze kunnen uit allerlei materiaal vormen snijden met een waterstraal onder hoge druk. Dus met fantasie kan van alles. Dit is een bomentafeltje. Erg leuk.
Daarnaast hadden ze veel kerstmateriaal. Ballen ter grote van een skippiebal. En letters en houten huisjes. Trouwens ze hebben ook een webshop dus kijk zelf maar even. www.yoused.nl