maandag 17 september 2012

Lokaal Hout

Een boom omhakken is altijd treurig. Maar soms kan het niet anders. Dan is er gelukkig: Lokaal hout. Die maakt ter plekke meteen iets moois van de boom. Zoals een bank of schutting.
Maar gewoon laten zagen kan ook. Ze komen gewoon langs met hun mobile zaag machine. Tof he?
Kijk voor meer info op: http://www.lokaalhout.nl/Producten

Dit kwam ik tegen op het Happinez festival.
Styling ideeën:
Wat je al niet voor leuks kan maken met wat glazen potjes, masking tape en stickertjes. En natuurlijk verschillende soorten bloemen. Heerlijk wild.

Utrechts T-shirt

Interieur heeft veel raakvlakken met mode. De kleuren en materialen, de sfeer en stijl. Vandaar vind ik het ontwerpen of maken van accessoires, sieraden of kleding ook erg leuk. 
Op dit moment loopt er een wedstrijd van de katoenfabriek en de VVV toerisme Utrecht. Ze vinden dat alle Utrechters trots op hun stad mogen zijn en dit letterlijk uitdragen door middel van een T-shirt.
Nu ben ik al trots op mijn stadsie en heb dus als interieurontwerpster 10 Utrechtse dingen bij elkaar gevoegd in een woonkamertje. Kun jij ze alle 10 vinden?
Zoals gebruikelijk tegenwoordig kun je winnen door het verzamelen van de meeste "likes". Dus zou je voor mij op deze site: http://www.facebook.com/utrechtshirts mijn ontwerp willen liken?
Als je een andere mooier vind mag je die ook liken hoor! Er zitten mooie tussen!