donderdag 2 juli 2015

persoonlijk bericht

Het laatste bericht is al weer enige tijd geleden...
Graag deel ik met jullie wat er gebeurt is. Mijn leven heeft drastische wendingen genomen en ik heb moeten leren los te laten.
Ik ben gescheiden, ben verhuisd, heb mijn kinderen los moeten laten en mijn moeder (zij is vorig jaar overleden). Dat alles ging met veel onzekerheden en emoties gepaard. Er waren momenten dat ik dacht: "nu past er niets meer bij. Mijn bordje is vol!" En dan kwam er toch nog weer wat bovenop....
De muren kwamen vaak op mij af en dan was ik blij dat ik naar buiten kon. Veel heb gehad aan de steun en inzichten van mijn vrienden op de Krachtfabiek in Houten, mijn lieve vriend en vriendinnen.
En langzamer hand ben ik gegroeid. Ik heb gemerkt dat ik niet doodga van moeilijkheden. Dat ik sterk ben en en heel veel aan kan.

Onbekende of nieuwe dingen kunnen mensen bang maken maar de mooiste dingen liggen juist buiten je comfort zone. Vertrouwen is daarbij belangrijk. En dan gewoon doen. Ik ben mijn hart gaan volgen, ook al begreep ik niet waarom, en heb inmiddels zoveel dingen voor de eerste keer gedaan.

Uiteindelijk ben ik trots op mijzelf en zijn er fantastische ontwikkelingen in mijn leven gaande. Zo woon ik nu (parttime weliswaar) in Praag. Echt de mooiste stad ter wereld. Met de allerliefste man. En is de eerste interieur opdracht daar al voltooid. Daarover in een andere blog meer.

In Nederland komen de opdrachten ook weer op gang. Daarnaast ben ik nog steeds betrokken bij de Krachtfabriek waar een nieuwe wereld gecreëerd
wordt ...
en het houdt maar niet op....