10 jaar


24 sept 2012: Vorige week is de metamorfose van de wedstrijd in het kader van 10 jarig BinnenZinnig uitgevoerd! En hier zie je het resultaat. Dit is de slaapkamer voor de metamorfose:
En dit na:
De volgende ideeën zijn er uitgevoerd:
1) Er is een groot hoofdbord gemaakt en geplaatst met stof van de hele wereld erop. Niet de wereld aan je voeten maar aan je hoofd. Dat is ook mooi toch?
2) De metallic verf op de muur reflecteert het licht mooi. Dit geeft sfeer zonder dat het heel donker wordt.
3) We hebben niet doorgeschilderd tot aan het plafond want dan wordt de muur zo'n groot vlak.
4) Een gezellig bedtafeltje naast het bed. Deze is heel bijzonder: er kunnen reageerbuisjes in dus kun je bloemetjes erin zetten. En laat Els nu weg zijn van bloemen!5) Aan de andere kant heb ik een mooi boek met als titel: "de lange Lente" blind bevestigd aan het hoofdbord. Dit kan zo als tafeltje gebruikt worden.
6) Een spanband is trend (of wordt trend, ik loop vaak voor) is leuk om dingen tussen te klemmen. Van kaarten tot favoriete items zoals deze boemerang die speciaal voor Els werd gemaakt door een Aboriginal in Australië.
7) Op het hoofdbord heb ik de reis die Els nog vaak hoopt te maken geborduurd in een hartepijl.

8) een haardje maakt een slaapkamer altijd warm en gezellig. helaas was er daarvoor hier geen plek. Maar met een leuke plank, wat sierlijstjes en wat verf kom je een heel eind in de richting.
9) Het bed staat tussen twee gordijnen. Ik heb gewoon voor de kast (schuifdeur) ook een stuk gordijn gehangen. En op het plafond dezelfde maat geschilderd in dezelfde kleur. Hierdoor ontstond zo'n gezellig hoekje. Apart wat dat doet.

Gefeliciteerd Els met je verdiend gewonnen prijs! Slaap lekker. En ga nog vaak naar Australië! (al dan niet in je dromen)


Sept 2012: De wedstrijd is inmiddels afgelopen en gewonnen door Els de Jong uit Rijswijk. Op dit moment ben ik het plan aan het maken voor haar slaapkamer metamorfose en binnenkort wordt dit uitgevoerd. Ik houd jullie op de hoogte!

Jan 2012: In het kader van het 10 jarig bestaan van BinnenZinnig kunnen klanten een huisje versieren. (ja, even de omgedraaide wereld. :)) Dan kunnen ze een metamorfose winnen. Dus als je dit huisje van Josefien Mauritz uit Huizen het mooiste vindt laat het weten door te delen op facebook. En wie weet wint Josefien wel. Ik vind het in ieder geval een mooi Hans en Grietje huisje. Kleur en glitter doet het altijd!
Dit is het tweede huisje wat binnenkwam: van Els de Jong uit Rijswijk. Ooit hoopt ze zo'n buitenhuis te kopen. Nu gaat ze voor de metamorfose van haar slaapkamer. Vind je dit het mooiste huisje? Laat het dan weten door een reactie! Wie weet wint Els dan...
Dit huisje kreeg ik vandaag van Josien Damen. Het is dan nog wel geen mei maar iedere vogel legt een ei. En in dit vogelhuisje zijn ze van harte welkom.
Ik vind het een prachtig huisje met zijn staartje...vind jij dit ook? Stem dan op Josien!

Met dit huisje stond Mascha Bouwmeester vandaag aan de deur. Het is weer een vogelhuis maar nu op een eiland van natuurlijk materiaal. Het huis zelf is behaagelijk bekleed met echte wol. Kijk eens hoe mooi het groen overloopt naar het groen op het huis. En het blauw en roze vinden we ook terug in de vogel.
Weer een prachtig exemplaar! Dit wordt een spannende wedstrijd!

NB: lieve mensen die willen reageren: ik heb gemerkt dat dit niet kan hieronder dus heb ik de huisjes op de 1e pagina van mijn blog nog een keer neergezet. Daar kun je wel een reactie achter laten.